manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

dosbox.exe 0, 74, 0, 0

Të paraqesë emrin: dosbox.exe
Madhësia e dokumentit: 4.44 mb.
Date: 26.01.2014 21:32
Virus scan:

shkarko

4.44 mb.

Përshkrim: DOSBox DOS Emulator
Të paraqesë versionin: 0, 74, 0, 0
Emri i brendshëm: DOSBox
Drejtën e autorit ligjore: Copyright ?2002-2013 DOSBox Team
Filename origjinale: dosbox.exe
Emri i produktit: DOSBox DOS Emulator
Comments: ? 2002-2013 DOSBox Team, botuar sipas GNU GPL

Emri Site: www.jaggedbladegames.com
Shkarko url: http://www.terragame.com/files/oregon-trail-deluxe.zip
Url prind: http://www.jaggedbladegames.com/links/game-sites/pc-games-and-software-reviews.html
Titulli prind: Popular Games Collection për PC.
Fotografi prind: oregon-trail-deluxe.zip

dosbox.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim dosbox.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje dosbox.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë dosbox.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi dosbox.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


dosbox.exe shkarkime: 4
shkarko, 4.44 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
centurion_ita.exe - DOSBox DOS Emulator ntvdm.exe - ReactOS Machine Virtual DOS ntvdm_59738_debug.exe - ReactOS Machine Virtual DOS ntvdm_59738_release.exe - ReactOS Machine Virtual DOS ntvdm.exe - ReactOS Machine Virtual DOS ntvdm.exe - ReactOS Machine Virtual DOS setup.exe - DOSBox SVN-Daum Setup bmstdos.exe - Setup BatMonkey SendTo DOS Module fba.exe - Emulator për arcade lojra

Contacts