manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

coolcd.exe

Të paraqesë emrin: coolcd.exe
Madhësia e dokumentit: 1.65 mb.
Date: 09.09.2009 13:32
Virus scan:

shkarko

1.65 mb.

Përshkrim: CoolCD Studio 1.5 Setup
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © Gracebyte Software 1997-2009
Emri i produktit: CoolCD Studio 1.5

Emri Site: www.softgrab.com
Shkarko url: http://www.gracebyte.com/coolcd/files/coolcd.zip
Url prind: http://www.softgrab.com/Audio_an.../CoolCD_Studio-download-152.html
Titulli prind: CoolCD Studio 1.4 Free Download - CoolCD Studio - A full-featured AudioCD player
Fotografi prind: coolcd.zip

coolcd.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim coolcd.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje coolcd.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë coolcd.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi coolcd.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


coolcd.exe shkarkime: 0
shkarko, 1.65 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
converter.exe - Audioconverter Studio Setup capture.exe - Capture studio Setup setup.exe - Magic Studio ASCII Setup itube-studio-fr_full1945.exe - iSkysoft iTube Studio Setup uninstall.exe - PDF Studio pdfstudio_v11_0_2_win.exe - PDF Studio pdfstudio_v6_62_win.exe - PDF Studio pdfstudio_v7_4_1_win.exe - PDF Studio pdfstudio.exe - PDF Studio

Contacts