manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

comct332.ocx 6.07.8988

Të paraqesë emrin: comct332.ocx
Madhësia e dokumentit: 0.4 mb.
Date: 06.12.2000 01:00
Virus scan:

shkarko

0.4 mb.

Përshkrim: Microsoft Common Controls 3 ActiveX Kontrollit DLL
Të paraqesë versionin: 6.07.8988
Emri i brendshëm: comct332
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 1987-1997 Microsoft Corp.
Filename origjinale: comct332.ocx
Emri i produktit: Microsoft Common Controls 3 Object Library
Marka ligjore: Microsoft® is a registered trademark of Microsoft Corporation. W
Comments: May 5, 1997

Emri Site: www.portalfiscal.sinaloa.gob.mx
Shkarko url: https://tramites1.sinaloa.gob.mx/iprm/Archivos/Instalador.rar
Url prind: http://www.portalfiscal.sinaloa.gob.mx/
Titulli prind: Portali Fiskal i Estado de Sinaloa - Inicio
Fotografi prind: Instalador.rar

comct332.ocx shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim comct332.ocx mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje comct332.ocx:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë comct332.ocx në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi comct332.ocx të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


comct332.ocx shkarkime: 0
shkarko, 0.4 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
mscomct2.ocx - Microsoft Common Controls 2 ActiveX Kontrollit DLL comct332.ocx - Microsoft Common Controls 3 ActiveX Kontrollit DLL mscomct2.ocx - Microsoft Common Controls 2 ActiveX Kontrollit DLL comct332.ocx - Microsoft Common Controls 3 ActiveX Kontrollit DLL mscomct2.ocx - Microsoft Common Controls 2 ActiveX Kontrollit DLL comct332.ocx - Microsoft Common Controls 3 ActiveX Kontrollit DLL comct332.ocx - Microsoft Common Controls 3 ActiveX Kontrollit DLL mscomct2.ocx - Microsoft Common Controls 2 ActiveX Kontrollit DLL mscomct2.ocx - Microsoft Common Controls 2 ActiveX Kontrollit DLL

Contacts