manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

color7-dvd-creator-10.0.11.88.exe 10.0.11.88

Të paraqesë emrin: color7-dvd-creator-10.0.11.88.exe
Madhësia e dokumentit: 36.05 mb.
Date: 18.08.2009 10:29
Virus scan:

shkarko

36.05 mb.

Përshkrim: Color7 DVD Creator Setup
Të paraqesë versionin: 10.0.11.88
Drejtën e autorit ligjore: Copyright(C)2002-2009 Color7 Tech Inc.
Emri i produktit: Color7 DVD Creator

Emri Site: www.softgrab.com
Shkarko url: http://www.hotdownload.us/color7/c7DVDCreator.zip
Url prind: http://www.softgrab.com/Audio_an...7_DVD_Creator-download-9066.html
Titulli prind: Color7 DVD Creator 8.0.1.8 Free Download - Color7 DVD Creator - Burn videos in DVD.
Fotografi prind: c7DVDCreator.zip

color7-dvd-creator-10.0.11.88.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim color7-dvd-creator-10.0.11.88.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje color7-dvd-creator-10.0.11.88.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë color7-dvd-creator-10.0.11.88.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi color7-dvd-creator-10.0.11.88.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


color7-dvd-creator-10.0.11.88.exe shkarkime: 1
shkarko, 36.05 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
c7dvdcreator.exe - Color7 DVD Creator Setup mcfunsoft-dvd-creator-11.0.10.2010.exe - McFunSoft DVD Creator Setup dvdac.exe - DVD Album Creator mcfunsoftdvdcreator.exe - McFunSoft DVD Creator Setup dvdcreator.exe - Xilisoft DVD Creator dvdcreator.exe - Xilisoft DVD Creator dvdcreator.exe - ImTOO DVD Creator cd autorun creator.exe - cdmsetup.exe - Vetë-nxjerrjen Setup (krijuar me Visual Installer)

Contacts