manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

chickeninvaderstnwdemoinstaller272.exe

Të paraqesë emrin: chickeninvaderstnwdemoinstaller272.exe
Madhësia e dokumentit: 10.49 mb.
Date: 21.09.2016 00:04
Virus scan:

shkarko

10.49 mb.

Përshkrim: Chicken Invaders: The Next Wave demo Setup
Emri i produktit: Chicken Invaders: The Next Wave demo

Emri Site: www.downloadrage.com
Shkarko url: http://www.interactionstudios.com/files/ChickenInvadersTNWdemoInstaller272.exe
Url prind: http://www.downloadrage.com/download-chicken-invaders-2-free.aspx
Titulli prind: Shkarko Chicken Invaders 2 - Save sistemin diellor nga pushtuesit pula! veprim Fast-paced për 1-2 lojtarë.

chickeninvaderstnwdemoinstaller272.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim chickeninvaderstnwdemoinstaller272.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje chickeninvaderstnwdemoinstaller272.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë chickeninvaderstnwdemoinstaller272.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi chickeninvaderstnwdemoinstaller272.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


chickeninvaderstnwdemoinstaller272.exe shkarkime: 2
shkarko, 10.49 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
chickeninvadersrotydemoinstaller355.exe - Chicken Invaders: Revenge of the Yolk demo Setup invaders.exe - mp3towave.exe - MP3 To Wave Setup installhdwave.v.5.4.0.9.exe - HD Wave Setup installhdwavetvtikilive.v.5.4.0.5.exe - HD Wave Setup installhdwave.v.5.4.0.5.exe - HD Wave Setup hdwave.exe - HD Wave installhdwavedeskshare.v.2.3.0.1.exe - HD Wave DeskShare Setup wavplug.dll - Microsoft Wave

Contacts