manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

cb_setup.exe

Të paraqesë emrin: cb_setup.exe
Madhësia e dokumentit: 2 mb.
Date: 21.09.2016 00:10
Virus scan:

shkarko

2 mb.

Përshkrim: CheckerBoard Setup
Emri i produktit: CheckerBoard

Emri Site: www.downloadrage.com
Shkarko url: http://www.fierz.ch/CB_setup.exe
Url prind: http://www.downloadrage.com/download-checkerboard-free.aspx
Titulli prind: Shkarko checkerboard - Luaj damë kundër kompjuterit tuaj, të shpëtuar, ngarkesës, analizuar ose të publikojë lojra

cb_setup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim cb_setup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje cb_setup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë cb_setup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi cb_setup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


cb_setup.exe shkarkime: 1
shkarko, 2 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
api_2.11.2-lite-setup.exe - Setup Factory 6.0 Setup Launcher setuprms.exe - Setup Factory Setup lëshimi setuparendaeng.exe - Setup Factory Setup lëshimi hotphone.exe - Setup Specialist Setup setuppayments.exe - Setup Factory Setup lëshimi hotphone.exe - Setup Specialist Setup winsetup.exe - AGS lojë Setup jelly_setup.exe - Aplikimi Setup winsetup.exe - AGS lojë Setup

Contacts