manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

bytecopy_setup.exe 2.3.0.5359

Të paraqesë emrin: bytecopy_setup.exe
Madhësia e dokumentit: 63.44 mb.
Date: 24.09.2016 14:57
Virus scan:

shkarko

63.44 mb.

Përshkrim: Pavtube ByteCopy Setup
Të paraqesë versionin: 2.3.0.5359
Drejtën e autorit ligjore: Copyright 2007-2014 Pavtube Studio.
Emri i produktit: Pavtube ByteCopy

Emri Site: www.pavtube.com
Shkarko url: http://download.pavtube.com/bytecopy/bytecopy_setup.exe
Url prind: http://www.pavtube.com/guide/play-blu-ray-disc-with-hd-media-players.html
Titulli prind: zgjidhja më e mirë për të luajtur / shikimin e Blu-ray Disc me lojtarët HD media

bytecopy_setup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim bytecopy_setup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje bytecopy_setup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë bytecopy_setup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi bytecopy_setup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


bytecopy_setup.exe shkarkime: 2
shkarko, 63.44 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
bytecopy_setup.exe - Pavtube ByteCopy Setup dvdaid_setup.exe - Pavtube DVDAid Setup bdmagic_setup.exe - Pavtube BDMagic Setup chewtune_setup.exe - Pavtube ChewTune Setup videoconverter_setup.exe - Pavtube Video Converter Setup blu-rayripper_setup.exe - Pavtube BDMagic Setup video_converter_ultimate_setup.exe - Pavtube Video Converter Ultimate Setup hdvideoconverter_setup.exe - Pavtube HD Video Converter Setup mxfmultimixer_setup.exe - Pavtube MXF MultiMixer Setup

Contacts