manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

any2icon.exe 3.57

Të paraqesë emrin: any2icon.exe
Madhësia e dokumentit: 5.77 mb.
Date: 27.09.2016 17:51
Virus scan:

shkarko

5.77 mb.

Përshkrim: Any to Icon Setup
Të paraqesë versionin: 3.57
Emri i brendshëm: setup
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2016 Aha-Soft
Filename origjinale: setup.exe
Emri i produktit: Any to Icon

Emri Site: www.softgrab.com
Shkarko url: http://www.aha-soft.com/anytoicon/any2icon.exe
Url prind: http://www.softgrab.com/Graphic_Apps/Icon_Tools/download/Any_to_Icon-download-4665.html
Titulli prind: Any to Icon 2.12 Free Download - Any to Icon - Convert pictures and libraries into icons.

any2icon.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim any2icon.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje any2icon.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë any2icon.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi any2icon.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


any2icon.exe shkarkime: 4
shkarko, 5.77 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 2 lidhje
iconworksprosetup.exe - Icon Works Pro Setup setup.exe - Any to Icon Setup iconex_setup.exe - Tarma Setup iconex.exe - Icon Extractor Utility për Windows 95 / NT desktopicontoy.exe - Desktop Icon Toy Setup aim-smiley-buddy-icons.exe - Smiley Icons for AIM iconconstructor_setup.exe - Icon Konstruktor 3 Setup iconlove.exe - iconlover Setup aicon.exe - articons Setup

Contacts