manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

android-data-recovery_full1899.exe 3, 0, 0, 0

Të paraqesë emrin: android-data-recovery_full1899.exe
Madhësia e dokumentit: 41.51 mb.
Date: 09.09.2016 09:40
Virus scan:

shkarko

41.51 mb.

Përshkrim: Inno Setup Skin dll
Të paraqesë versionin: 3, 0, 0, 0
Emri i brendshëm: ISSkin
Drejtën e autorit ligjore: (c)1998-2009 Codejock Software, All Rights Reserved.
Filename origjinale: ISSkin.DLL
Emri i produktit: Inno Setup Skin
Marka ligjore: The Codejock name, Skin Framework and ISSkin are trademarks of C

Emri Site: www.iskysoft.com
Shkarko url: http://download.iskysoft.com/android-data-recovery_full1899.exe
Url prind: https://www.iskysoft.com/android-data-recovery.html
Titulli prind: [OFFICIAL] iSkysoft Android Data Recovery: Të shërohen të dhënave nga Android

android-data-recovery_full1899.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim android-data-recovery_full1899.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje android-data-recovery_full1899.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë android-data-recovery_full1899.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi android-data-recovery_full1899.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


android-data-recovery_full1899.exe shkarkime: 30
shkarko, 41.51 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
isskin.dll - Inno Setup Skin dll isskin.dll - Inno Setup Skin dll iscc.exe - Inno Setup Komanda-Line Compiler iscmplr.dll - Inno Setup Compiler compil32.exe - Inno Setup Compiler ispp.dll - Inno Setup Preprocessor ispack.exe - Inno Setup QuickStart Pack Setup ispack-unicode.exe - Inno Setup QuickStart Pack Setup is-unicode.exe - Inno Setup Setup

Contacts