manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

android-data-recovery.exe 1.8.0

Të paraqesë emrin: android-data-recovery.exe
Madhësia e dokumentit: 36.79 mb.
Date: 14.09.2016 11:47
Virus scan:

shkarko

36.79 mb.

Të paraqesë versionin: 1.8.0

Emri Site: www.iskysoft.com
Shkarko url: http://www.fonepaw.com/downloads/android-data-recovery.exe
Url prind: http://www.iskysoft.com/data-recovery-tips/best-android-recovery-software-for-pc.html
Titulli prind: Top 5 më të mirë Android Recovery Software për PC Pa pagesë Shkarko

android-data-recovery.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim android-data-recovery.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje android-data-recovery.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë android-data-recovery.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi android-data-recovery.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


android-data-recovery.exe shkarkime: 10
shkarko, 36.79 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje

Contacts