manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

aipr.exe 1.1.0.45

Të paraqesë emrin: aipr.exe
Madhësia e dokumentit: 0.6 mb.
Date: 25.11.2005 01:59
Virus scan:

shkarko

0.6 mb.

Përshkrim: Accent Internet Password Recovery
Të paraqesë versionin: 1.1.0.45
Emri i brendshëm: AIPR
Drejtën e autorit ligjore: (c) AccentSoft Team, 2005
Filename origjinale: AIPR
Emri i produktit: Accent Internet Password Recovery
Version i produktit: D

Emri Site: www.passwordrecoverytools.com
Shkarko url: http://www.passwordrecoverytools.com/store/aipr_setup.exe
Url prind: http://www.passwordrecoverytools.com/tool_internet.asp
Titulli prind: Accent Internet Password Recovery
Fotografi prind: aipr_setup.exe

aipr.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim aipr.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje aipr.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë aipr.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi aipr.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


aipr.exe shkarkime: 1
shkarko, 0.6 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
aofpr_240_setup.exe - Veprimet Wix Custom aipr.exe - Accent Internet Password Recovery aofpr_setup.exe - Veprimet Wix Custom aofpr_setup.exe - Veprimet Wix Custom a2pr.exe - iprtbox31.exe - Internet Password Recovery Toolbox Setup fbpasrec21.exe - Facebook Password Recovery Master Setup chpasrec20.exe - Chrome Password Recovery Master Setup aofpr_setup_ru.exe - Veprimet Wix Custom

Contacts