manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

7data-ar.exe

Të paraqesë emrin: 7data-ar.exe
Madhësia e dokumentit: 2.22 mb.
Date: 14.09.2016 11:46
Virus scan:

shkarko

2.22 mb.

Përshkrim: 7-Data Android Rimëkëmbjes Setup
Emri i produktit: 7-Data Android Recovery
Version i produktit: 1.4

Emri Site: www.iskysoft.com
Shkarko url: http://7datarecovery.com/file/7data-ar.exe
Url prind: http://www.iskysoft.com/data-recovery-tips/best-android-recovery-software-for-pc.html
Titulli prind: Top 5 më të mirë Android Recovery Software për PC Pa pagesë Shkarko

7data-ar.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim 7data-ar.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje 7data-ar.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë 7data-ar.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi 7data-ar.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


7data-ar.exe shkarkime: 3
shkarko, 2.22 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
micronandroidrecovery.exe - 001Micron Android Rimëkëmbjes (Demo) android-data-recovery_full1899.exe - Inno Setup Skin dll emsa_free.exe - EASEUS MobiSaver për Android Setup recover-data-linux.exe - Të shërohen të dhënave për Linux (Trial Version) Setup r2k_3.exe - ndreqës Ultimate Setup r2k_pro_3.exe - ndreqës Ultimate Setup recover-data-novell.exe - Të shërohen të dhënave për Novell Netware (Trial Version) Setup adbwinapi.dll - Android API ADB adbwinusbapi.dll - Android API ADB (WinUsb)

Contacts